Bel ons: (085)401 50 94 0642216526

Over ons

Bloem Media is een jong bedrijf gevestigd te Arnhem, dat zich richt op het maken van digitale media producten voor het MKB.

We zijn als bedrijf gestart met het ontwikkelen van film en fotografie voor het MKB. Het gebruik van film en fotografie speelt een steeds belangrijkere rol in de vermarkting van diensten en producten. Een goede website of webshop is hierbij essentieel. Daarom bieden we steeds vaker totaaloplossingen aan waarbij we film, fotografie en een compleet verzorgde website verzorgen voor bedrijven.

Als media partner worden we ingezet voor het maken van video en foto reportages bij evenementen. We leveren maatwerkprojecten waarin we onze klanten goed adviseren.
Met de inzet van freelancers realiseren wij zowel grote als kleine projecten voor het MKB en particulieren.

Bloem Media staat garant voor een creatieve uitvoering met een professioneel resultaat.


  • Nils Bloem
  • Daphne de Groot
  • Martijn Radstake
  • Sicco Visser

Veel gestelde vragen

Waarom maakt Bloem Media gebruikt van freelancers?
Wij maken gebruik van freelancer voor het uitvoeren van onze projecten omdat wij geloven in de kracht van kleine zelfstandigen.
Ik heb zelf videobeelden, kan ik die door Bloem Media in een filmpje laten monteren?
Bloem Media levert ook losse montages van aangeleverde beelden. Er dient echter eerst goed bekeken te worden of er genoeg materiaal is en de beelden van voldoende kwaliteit zijn om er een goed product van te kunnen maken.
Kan ik ook bij Bloem Media terecht als ik slechts een los product wil?
Natuurlijk kan dat, we kunnen bijvoorbeeld een losse fotoshoot leveren, (met of zonder nabewerking) of een webshop voor u maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de maatwerk mogelijkheden.

Testimonials

  • Gerard de Groot, GPM training & consult
    Bloem Media maakte mijn website en ontwikkelt en beheert mijn Google Addwords campagnes. Daarnaast verzorgt ze regelmatig fotoshoots voor presentaties of voor nieuwe uitgaven van studiemateriaal.

Onze partners

  • Bloem ICT